SNELLE LEVERING

Wij begrijpen dat wanneer u geen koffiebekers meer voorradig heeft, dit snel aangevuld moet worden. Daarom wordt een bestelling van onze standaard producten altijd de volgende dag voor 16:00 uur op de gewenste locatie afgeleverd. Zo kunt u direct weer met uw collega’s genieten van een heerlijk kopje koffie. Bovendien leveren wij uw bestelling ook nog gratis bij u op kantoor. Zo bespaart u aanzienlijk op de inkoop van uw koffiebekers.

TRACK EN TRACE

Via het Track en Trace systeem van transmission wordt u per mail op de hoogte gehouden van de status van uw bestelling. Hierin is onder andere opgenomen hoe laat de bezorger uw bestelling van Goedkopekoffiebekers.nl komt bezorgen. U hoeft dus niet de hele dag op een pakket te wachten, maar u kunt zelf nakijken wanneer de koffiebekers worden afgeleverd. Deze transparantie bieden wij u graag. Zo heeft u zich geen zorgen te maken en weet u wat u te wachten staat!

Klantgerichtheid is één van onze kernpunten en daar is Track en Trace één van de essentiële onderdelen van.

WEET U NIET ZEKER OF U BIJ AFLEVERING AANWEZIG BENT?

Geen probleem: dan zorgen wij ervoor dat de chauffeur een half uur voor aflevering telefonisch contact met u opneemt. Dit voorkomt dat u nog een dag langer op uw nieuwe koffiebekers moet wachten. Geniet dankzij onze snelle levering daarom morgen al van een heerlijke bak koffie in de koffiebekers van Cupbliss. Gemakkelijk bestellen wanneer het u uitkomt en de volgende dag in huis, ook op zaterdag indien gewenst. Liever op een later moment uw bestelling ontvangen? Dan kunt u direct een bestelling plaatsen en na de bestelling contact opnemen met onze klantenservice. Wij laten de koffiebekers in dat geval op het gewenste moment bezorgen.