MISSIE

Wij geloven dat de meest succesvolle manier om zaken te doen is wanneer je ook veel geeft. Cupbliss is opgericht met als doel zo veel mogelijk kansarme kinderen te helpen. Het middel dat we daarvoor gevonden hebben zijn vrolijk gekleurde koffiebekers met positieve teksten er op. Zo brengen we tegelijkertijd ook positiviteit op de werkvloer. De helft van de winst van Cupbliss gaat naar goede doelen om kinderen een beter bestaan te geven. Cupbliss steunt 3 vaste goede doelen, namelijk War Child, Terre des Hommes en de in 2016 opgerichte Cupbliss Safehouse Foundation.

Wanneer een klant meer dan 1 miljoen bekers afneemt bestaat ook de mogelijkheid om zelf een goed doel aan te dragen. Zo kunt ook u bepalen waar een gedeelte van het geld naar toe gaat.

Enjoy, receive, share

Cupbliss wil fenomenaal groeien. Onze droom is om zelf een Cupbliss Safehouse te gaan sponsoren, zodra dat financieel mogelijk wordt. We willen kinderen die uit de prostitutie zijn gered in India helpen een beter bestaan op te bouwen. En alles wat u hoeft te doen, is koffie drinken uit onze bekers. En een positieve boodschap ontvangen. En die weer te delen met anderen. Receive, Enjoy, Share!